Auto Cinema (drive-in)

Oraș:

Sector:

Taxa:

100 lei/mașina(se plătește locul de parcare doar)

Telefon:

0685 00 504

Email:

autocinema.md@gmail.com

Website:

http://www.autocinema.md/

Orar:

Luni-Duminica ora 21:00
Mihai Sadoveanu 42/6 Chișinău, Republica Moldova

Descriere:

 

Fiecare dintre noi, a privit filme americane, visam să ajungem în acest loc magic. Un loc pentru automobiliști, cinefili și îndrăgostiți. Suntem plăcut de surprinși să vă informăm despre începutul sezonului primului cinematograf auto din Chișinău. Un cinematograf în care vizitatorii pot viziona un film fără a părăsi mașina. Acesta este un cinematograf clasic, cu 40 de locuri de parcare, sunetul este transmis prin unde radio, setați multimedia și savurați filmul în aer liber direct din autoturismul Dmv.

Vizionarea filmelor din autoturism este foarte interesantă! Puteți sta așa cum Vă este pe plac, dar este de două ori mai plăcut să vizionați un filmul cu persoane dragi, atmosfera creată în cinematograful auto vă oferă o mulțime de sentimente de nedescris, acesta este un loc ideal departe de aglomerarea orașului. De asemenea, pe teritoriul cinematografului există un bar cu gustări clasice, popcorn și băuturi răcoritoare.

 

Informații utile

1. Viteza max admisibila pe teritoriu AutoCinema – 5 km/h. Cu respectarea regulilor circulației rutiere, indicatoarelor și marcajului rutier de pe teritoriu.

2. Plasarea autombilelor, locurilor pentru vizionare din cadrul AutoCinema se efectuiază după 2 categorii A și B:
– Categoria A: sedan, hatchback, universal, sunt puse la dispozitie rindurile de la 1-4.
– Categoria B: minivan, jeep, crossover, bus sau camioane sunt puse la dispozitie rindurile 3-4.

3. În timpul proiecțiilor este interzis: de staționat cu farurile aprinse. În caz de necesitate de a pleca sau dacă numai a-ți întîrziat la proiecție, solicităm să vă folosiți de lumina gabaritelor.
Locul îl alegeți care vă este mai pe plac, tot odată să nu blocați intrările-ieșirile, căile de acces, traficul și să nu creați incomodități la automobile care deja sunt parcate în teren, în urma parcării – deconectați toate luminile exterioare.

4. Activăm după sistemul ”Free Parking”, ceea că, cît mai înainte de film Vă apropiați pe teritoriul parcării AutoCinema, aveți ocazia sa ocupați locul care este cel mai potrivit pentru Dmv.

5. În caz de întîrziați la inceputul proiecției, nu este o problemă, Dmv o sa va fie permisă intrarea pe teritoriul AutoCinema, unde puteți ocupa ori care loc liber, cu condiția ca farurile sa fie stinse, și sa Vă folosiți doar de lumina gabaritelor. Acces pe teritoriul AutoCinema cu farurile aprinse este interzisă.

Va rugăm să păstrați curățenia pe teritoriu și să nu-i incomodați pe cei din jurul Dmv.
În caz contrar administrația își rezervă posibilitatea să solicite să părăsiți parcarea AutoCinema.

Cu Stima,
Administrația

0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Abonare newsletter

Nu ai timp să cauți evenimente kid friendly sau oferte avantajoase pentru tine și familia ta? Atunci lasa-ne pe noi să le căutam pentru tine. Aboneaza-te la newsletterul nostru și îți vom trimite lunar cele mai interesante evenimente și cele mai bune oferte.

Am înregistrat emailul tău cu succes.

Abonare newsletter

Nu ai timp să cauți evenimente kid friendly sau oferte avantajoase pentru tine și familia ta? Atunci lasa-ne pe noi să le căutam pentru tine. Aboneaza-te la newsletterul nostru și îți vom trimite lunar cele mai interesante evenimente și cele mai bune oferte.

Am înregistrat emailul tău cu succes.