Maternitatea Medpark

Acreditare:

Joint Commission International

Sector:

Telefon:

022 400 040

Email:

info@medpark.md

Website:

http://medpark.md

Orar:

Nonstop
Andrei Doga 24 street MD-2024 Chișinău, Republica Moldova

Descriere:

Peste 7000 de copii au ales să se nască la Maternitatea Medpark – locul perfect pentru a da naştere unei noi vieți.

La Medpark grija pentru bebeluș începe cu mult timp înainte de naștere. Viitoarea mămică poate alege Pachetul de Evidență și Monitorizare a Sarcinii (Follow-up) care include punerea la evidența unui medic de familie şi a unui obstetrician-ginecolog, toate consultațiile şi analizele necesare în perioada prenatală prevăzute de legislaţia în vigoare, dar şi un set de investigaţii suplimentare, conform standardelor internaţionale. Avem grijă de elaborarea şi completarea documentelor medicale necesare pentru acordarea îndemnizației de maternitate şi altor beneficii garantate de stat, eliberarea certificatelor de concediu medical şi de maternitate.

Cea mai performantă maternitate din Republica Moldova este dotată cu 3 săli de naștere pe cale naturală, o sală de naștere pentru operații cezariene, secție de neonatologie, care cuprinde Unitatea de Terapie Intensivă Neonatală şi secție staționar, laborator modern și servicii de imagistică 24/7 – totul sub același acoperiș. Tot în cadrul maternității, toți indicatorii medicali sunt monitorizați în conformitate cu standardele internaționale în ceea ce privește calitatea actului medical și siguranţa pacienţilor, fapt confirmat de acreditarea Joint Commission International.

Maternitatea Medpark dispune de cea mai mare echipă de medici obstetricieni-ginecologi, neonatologi și anesteziști reanimatologi din domeniul privat, cu experiență vastă în domeniu și grijă deosebită față de pacienții. Aceștia colaborează cu medici specialiști din alte 40 de domenii oricând apare o necesitate.

Fiecare naștere este asistată de către minim 5 specialiști: medic obstetrician-ginecolog, medic neonatolog, medic anestezist-reanimatolog, asistentă medicală și moașă.

Parturienta este un membru important al echipei, fiind informată și implicată la toate etapele.

Asistență medicală 24/24, 7 zile pe săptămână. Atunci când ai o urgență și fiecare minut contează, apelează la medici de încredere, care sunt de gardă zi și noapte în Unitatea Urgenţe Medpark: obstetrician-ginecolog, anestezist-reanimatolog, neonatolog, cardiolog-terapeut, chirurg, pediatru, susținuți de asistenți medicali și personal special antrenat în domeniu.

Shares
0 0 voturi
Votează
0 Comentarii
Feedback direct în conținut
Vezi toate comentariile

Abonare newsletter

Nu ai timp să cauți evenimente kid friendly sau oferte avantajoase pentru tine și familia ta? Atunci lasa-ne pe noi să le căutam pentru tine. Aboneaza-te la newsletterul nostru și îți vom trimite lunar cele mai interesante evenimente și cele mai bune oferte.

Am înregistrat emailul tău cu succes.

Abonare newsletter

Nu ai timp să cauți evenimente kid friendly sau oferte avantajoase pentru tine și familia ta? Atunci lasa-ne pe noi să le căutam pentru tine. Aboneaza-te la newsletterul nostru și îți vom trimite lunar cele mai interesante evenimente și cele mai bune oferte.

Am înregistrat emailul tău cu succes.