Termeni și condiții

1. Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu următoarele condiții de utilizare:
Accesul și utilizarea site-ului www.icopil.md sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor aplicabile. Vizitând și utilizând acest website, acceptați automat termenii și condițiile date.
2. Website-ul www.icopil.md
Termenii și condițiile se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informații pe website. www.icopil.md  poate conține link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. www.icopil.md  nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul și/sau termenii de utilizare a oricărui alt website.
3. Folosirea acestui website
Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii să găsească cât mai ușor, structurat și rapid informațiile necesare. www.icopil.md este un site de informare referitor la serviciile pentru părinți și copii. Prin intermediul butonului de căutare, din partea de sus a fiecărei pagini, se pot afla ușor și rapid informații despre o anumită categorie de știri.
Pentru ca www.icopil.md să poată garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectați următorii termeni de utilizare:
– Website-ul se va utiliza doar în interes personal și non-comercial;
– Nu se va copia sau distribui nici o informație (text, poze, video, sau orice alt material) fără a obține în prealabil acordul de la administratorul website-ului;
– Nu veți modifica sau degrada nici o parte din acest website, în afară de părțile unde aveți acces legal și prestabilit;
– Nu veți publica pe acest website informații care pot induce în eroare corectitudinea datelor (text, materiale video, poze, etc.);
– Veți respecta termenii și condițiile impuse de acest website.
4. Drepturile proprietății intelectuale
Conținutul website-ului vă este oferit gratuit, cu scop informațional. Conținutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vândut, licențiat, distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuală. Sunteți de acord să nu folosiți, copiați, distribuiți conținutul acestui website în scop comercial.
www.icopil.md îşi rezervă toate drepturile pentru conținutul acestui website.
5. Limitarea răspunderii
www.icopil.md nu este răspunzător pentru daunele rezultate din greșeli, erori sau lipsă de acuratețe a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative. Materialele sunt furnizate de prestatorul de servicii și/sau preluate din spațiul public/rețelele sociale.
6. Acceptarea termenilor și condițiilor
Website-ul se adresează persoanelor în căutare de cele mai bune servicii pentru copii. Prin utilizarea acestui website ați luat la cunoștință și sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate în această pagină.
7. Politica de confidențialitate
Toate informațiile furnizate de utilizatori sunt și vor rămâne confidențiale. www.icopil.md nu va folosi aceste informații decât în scop personal și nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare nesolicitate.

Abonare newsletter

Nu ai timp să cauți evenimente kid friendly sau oferte avantajoase pentru tine și familia ta? Atunci lasa-ne pe noi să le căutam pentru tine. Aboneaza-te la newsletterul nostru și îți vom trimite lunar cele mai interesante evenimente și cele mai bune oferte.

Am înregistrat emailul tău cu succes.