Medpark International Hospital

Acreditare:

Joint Commission International

Oraș:

Sector:

Telefon:

022 400 040

Email:

info@medpark.md

Website:

https://medpark.md/

Orar:

Nonstop
Andrei Doga 24 street MD-2024 Chișinău, Republica Moldova

Descriere:

Spitalul Internaţional Medpark este primul şi cel mai mare spital multidisciplinar privat din ţară. Deschis 24/24 ore şi 7/7 zile, spitalul oferă servicii medicale de înaltă calitate în conformitate cu standardele şi practicile internaţionale, egale cu cele ale instituţiilor medicale lideri pe piaţa internaţională. Medpark reunește peste 200 de medici, doctori în ştiinţe medicale, care acoperă toate specialităţile medicale şi chirurgicale care trateaza anual peste 110 000 de pacienţi.

Infrastructura Medpark oferă condiţii de excepţie pentru tratamentul chirurgical al pacienţilor:

5 săli de operaţie integrate cu sălile de terapie intensivă și reanimare. Săli dotate cu flux continuu de aer sterilizat, care minimizează riscul infecţiilor intraspitaliceşti, echipament de hemofiltrare, sistem de autotransfuzie „Cell-saver”, uşi ermetice şi panou de control automat în sala de operație, care indică valorile ventilației cu aer steril, umiditatea, temperatura şi care oferă un grad sporit de securitate şi minimizează riscul infecţiilor intraspitaliceşti.

Îngrijiri postoperatorii la standarde internaţionale și tratament complex de reabilitare rapidă.

Instituția pune la dispoziția pacienților cinci centre specializate în acordarea ajutorului medical calificat:

Planificarea și Sănătatea Familiei: Sănătatea mamei și a copilului este în grija medicilor Medpark, care consultă, investighează și oferă soluții pentru problemele medicale la orice etapă a vieții. Centrul include departamentele Fetilizare In Vitro, Maternitate, Neonatologie și terapie intensivă neonatală, Școala viitorilor părinți, Ginecologie și chirurgie ginecologică.

Boli Cardiovasculare: Este singurul centru cardiologic din Moldova care cuprinde sub același acoperiș un departament consultativ şi diagnostic cardiologic, cardiologie intervenţională, cardiochirurgie și staționar. Sinergia dintre aceste domenii permite identificarea celui mai eficient tratament pentru fiecare pacient în parte, în special în cazurile complicate sau de urgenţă. Centrul include departamentele Aritmologie și electrofiziologie, Cardiochirurgie, Cardiologie intervențională, Cardiologie și diagnostic cardiologic, Chirurgie endovasculară, Chirurgie vasculară.

Chirurgie: Cel mai complex centru de chirurgie din domeniul privat cu o infrastructură modernă și o echipă de peste 80 de chirurgi cu experiență internațională, care realizează anual peste 5000 de intervenții chirurgicale. Centrul include departamentele Anestezie și terapie intensivă, Chirurgie endocrină, Chirurgie estetică, plastică și reparatorie, Chirurgie generală, Chirurgie oftalmologică, Chirurgie ORL, Chirurgie pediatrică, Chirurgie urologică, Neurochirurgie, Ortopedie și traumatologie, Proctologie, Transplant de păr și tratamente împotriva căderii părului.

Oncologie: Spitalul Internațional Medpark oferă suport complet și servicii de înaltă performanță pacienților care suferă de afecțiuni oncologice, începând din momentul identificării problemei de sănătate și până la finalizarea cu succes a tratamentelor, inclusiv monitorizarea post-tratament. Fiecare caz este investigat în cadrul unei Comisii multidisciplinare.

Policlinica și Unitatea Urgențe: Policlinica și Unitatea Urgențe Medpark asigură asistență medicală primară și continuă în peste 50 de domenii medicale, investigații, servicii de laborator și imagistică, iar Unitatea Urgențe este de gardă 24/7 atât pentru maturi, cât și pentru copii.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Abonare newsletter

Nu ai timp să cauți evenimente kid friendly sau oferte avantajoase pentru tine și familia ta? Atunci lasa-ne pe noi să le căutam pentru tine. Aboneaza-te la newsletterul nostru și îți vom trimite lunar cele mai interesante evenimente și cele mai bune oferte.

Am înregistrat emailul tău cu succes.

Abonare newsletter

Nu ai timp să cauți evenimente kid friendly sau oferte avantajoase pentru tine și familia ta? Atunci lasa-ne pe noi să le căutam pentru tine. Aboneaza-te la newsletterul nostru și îți vom trimite lunar cele mai interesante evenimente și cele mai bune oferte.

Am înregistrat emailul tău cu succes.