Centrul educațional pentru copii “Academica”

Anul fondării:

2019

Oraș:

Sector:

Curriculum:

După programele elaborate de directoarea, autoarea cărților pentru copii și ghidurilor pentru educatori Babova Viorica.

Vârsta:

3-9 ani

Taxa:

6500 lei

Limbile de predare:

Nr. de copii în grupă:

12

Website:

https://www.academica.md/

Telefon:

079-99-43-53, 079-00-43-53

Email:

babovaprim@gmail.com
Rating:
5/5 ⭐ din 1 vot (votează și tu)
str.Albișoara 80/11, str. Valea Trandafirilor 24

Particularități:

Centrul Educațional „Academica” este un mediu educațional prietenos, incluziv, în care sunt promovate valorile precum: respectul, încrederea față de sine și cei din jur, onestitatea și toleranța. Asigurăm tuturor copiilor accesul egal la o educaţie de calitate, oferim un mediu sigur, sănătos emoțional și educativ pentru copii dar și foarte prietenos. Ne bazăm pe profesionalismul cadrelor didactice cât și pe noile tehnologii ale informației și comunicării. Pentru noi fiecare copil este special!

Despre grădiniță:

Centrul Educațional ,,Academica’’ este un loc în care copiii pot fi curioși, angajați în activități, ghidați doar în învățare și motivați să descopere lucruri noi. Suntem de părere că primii ani de viață sunt cei mai importanți în dezvoltarea pasiunii pentru cunoaștere. În acest scop, copiii sunt antrenați într-un mediu cu metode didactice moderne. Ne aflăm într-o zonă eco prietenoasă în sectorul Сentru și Botanica, mun. Chișinău.

 

Evenimente organizate la grădiniță:

Petrecerea de Revelion, Sărbatoarea de Crăciun, Sărbătoarea Zilei de 8 Martie, Cireșar, Toamna de aur, Bostaniada, Adio grădiniță.

Mesajul Directorului:

Centrul Educațional pentru dezvoltarea copiilor ,,Academica’’ își desfășoară activitatea cu responsabilitate, adorație și profesionalism. Dispunem de programe educaționale diverse. Centrul “Academica” promovează o educație de calitate, urmărim dezvoltarea personalității fiecărui copil, punând accentul pe stimularea creativității, a deprinderilor și abilităților de bază, pe dezvoltarea gândirii și atenției, dezvoltarea vocabularului prin comunicare. Toate cu scopul pregătirii copilului pentru următoarea etapă: școlarizarea. Veți găsi un loc magic, unde buna dispoziție, grija, dragostea și securitatea copiilor sunt elemente de bază care ne ghidează spre îndeplinirea obiectivelor noastre. Fiecare copil este înțeles și apreciat pentru ceea ce este și ceea ce poate, încurajat și lăudat pentru efortul și performanțele sale!

 

Babova Viorica
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Abonare newsletter

Nu ai timp să cauți evenimente kid friendly sau oferte avantajoase pentru tine și familia ta? Atunci lasa-ne pe noi să le căutam pentru tine. Aboneaza-te la newsletterul nostru și îți vom trimite lunar cele mai interesante evenimente și cele mai bune oferte.

Am înregistrat emailul tău cu succes.

Abonare newsletter

Nu ai timp să cauți evenimente kid friendly sau oferte avantajoase pentru tine și familia ta? Atunci lasa-ne pe noi să le căutam pentru tine. Aboneaza-te la newsletterul nostru și îți vom trimite lunar cele mai interesante evenimente și cele mai bune oferte.

Am înregistrat emailul tău cu succes.