KinderSpielRaum după Emmi Pikler

Anul fondării:

2020

Oraș:

Sector:

Vârsta:

de la 6 luni până la 36 luni

Taxa:

3000 lei/curs

Limbile de predare:

Nr. de copii în grupă:

8

Website:

http://spielraum.md/

Telefon:

+37369367003

Email:

ana.bordos@spielraum.md
Rating:
fii primul care votează
Str. Ion Buzdugan 1, scara 12, ap. 470

Particularități:

KinderSpielRaum după Emmi Pikler oferă cursuri unicale părinte-copil după Pedagogia Pikler într-un spațiu sigur amenajat cu dispozitive de mișcare, cu materiale ecologice și cu delicatețe create pentru copii. Grupurile sunt ghidate și însoțite de Pedagogi instruite și delegate de Institutul Pikler.

Despre grădiniță:

KinderSpielRaum după Pedagogia Pikler, oferă cursuri Părinte-Copil, care se orientează pe conceptul pedagogic al pediatrei ungare Emmi Pikler asupra educației timpurii a copilului și dezvoltării părintelui. Oferim cursul pentru copiii cu vîrsta cuprinsă între 3 luni și 36 luni. Aici copiii își găsesc un mediu pregătit potrivit vîrstelor sale, în care își pot satisface interesele de mișcare, joacă și liniște. Maxim 8 copii formează o grupă omogenă de vârstă. Materialele diverse, precum sunt: coșuri, mingi, batiste, inele, și dispozitivele de mișcare, precum sunt: suportul triunghiular, labirint, lada pentru târât, taburete, stau la dispoziție conform vârstei copiilor. Materialele și aparatele Pikler invită spre încercare. Copiii decid, cu ce și cât timp se vor juca. Cursul părinte-copil în KinderSpielRaum Pikler are loc o dată în săptămînă. O ședință durează 1 h. La jumătatea ședinței are loc o pauză de 15 minute. În total copilul, însoțit de părinte, petrece 1 h 15 minute săptămînal. Cursul are o durată de 8 săptămîni: 8 ședințe părinte-copil și 2 Ateliere serale pentru părinții însoțitori (la mijloc și final de curs). Atelierele serale pentru părinți sunt un izvor de încărcare, în timpul cărora sunt abordate temele care îi preocupă la moment pe părinți și expuse experiențele lor, precum și eventuale soluții.
Pedagogele Pikler sunt instruite și ghidate continuu de traineri calificați ai Institutului Pikler International. Oferim sesiuni individuale cu părinții pe subiecte educaționale: stabilirea limitelor, gestionarea conflictelor, joaca și mișcarea autonomă, îngrijirea bazată pe relații, etc.

 

Evenimente organizate la grădiniță:

KinderSpielRaum după Emmi Pikler cooperează cu KLUMEA și vara, oferă spații de joacă în aer liber la festivalurile (IA MANIA, HODINA) organizate de echipa susmenționată.

Mesajul Directorului:

Dragi părinți și actori educaționali, atitudinea noastră, a adulților, plină de respect și iubire, în primii ani de viață ai copiilor, au un rol primordial în dezvoltarea încrederii și stimei de sine a copiilor, în păstrarea autenticității și autonomiei, în dezvoltarea creativității lor. Vă așteptăm în KinderSpielRaum după Emmi Pikler pentru dezvoltarea motorică, cognitivă și psiho-socio-emoțională a copilului Dumneavoastră!

 

Ana Bordos-Boldișor (Fondator)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Abonare newsletter

Nu ai timp să cauți evenimente kid friendly sau oferte avantajoase pentru tine și familia ta? Atunci lasa-ne pe noi să le căutam pentru tine. Aboneaza-te la newsletterul nostru și îți vom trimite lunar cele mai interesante evenimente și cele mai bune oferte.

Am înregistrat emailul tău cu succes.

Abonare newsletter

Nu ai timp să cauți evenimente kid friendly sau oferte avantajoase pentru tine și familia ta? Atunci lasa-ne pe noi să le căutam pentru tine. Aboneaza-te la newsletterul nostru și îți vom trimite lunar cele mai interesante evenimente și cele mai bune oferte.

Am înregistrat emailul tău cu succes.