Liceul Teoretic “Orizont” Bălți

Anul fondării:

2014

Oraș:

Clase:

1-9

Curriculum:

Curriculum național

Taxa:

1800 eur/an

Limbile de predare:

Nr. de copii din clasă:

22

Rata de absolvire:

100%

Website:

https://orizont.org/ro/balti-2/

Telefon:

+37376733156

Email:

info@orizont.org

Rating:

fii primul care votează
Str. Chişinăului, 28, Bălți, Moldova

Particularități:

Școala are următoarele parteneriate: CAMBRIDGE International Examinations, ECIS (The Educational Collaborative for International Schools), EEC (European Examination Centre), LUMINA Educational Institutions.

Despre instituție:

Echipa de profesioniști în domeniul Educației timpurii, oferă copiilor zilnic un climat psihologic confortabil bazat pe respect și încredere, ceea ce ulterior le ajută micuților să se dezvolte și să crească atât în plan psihologic cât și cel educațional.

Astfel pentru un sistem de învățământ complex, corpul didactic al Instituției noastre se conduce după următoarele criterii:

  • Cadrele didactice anual participă la cursuri de perfecţionare, formare şi dezvoltare personală și profesională, organizate de liceele „Orizont” sau DGETS din Chișinău.
  • Activități didactice bazate pe Curriculumul Național;
  • Grupele pregătitoare sunt acreditate de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova;
  • Numărul maxim de elevi din fiecare clasă este 22, făcând posibilă desfăşurarea activităţilor într-un mediu familial şi sigur, cu atenţie deosebită pentru fiecare copil;
  • Studiul limbii engleze este intesiv;
  • Comunicarea promptă, zilnică, a rezultatelor evaluărilor, a absenţelor şi a observaţiilor către părinţii fiecărui copil prin intermediul catalogului virtual;
  • Flexibilitate și interes față de nevoile și predispozițiile copiilor.

Evenimente organizate în cadrul instituției:

Toamna de Aur, Cupa Liga Orizont, Orizont School TV, Primul Sunet, Webinars, Cursuri de limba engleză si germană, Întilnirea cu absolvenții, Concursul Municipal la Limba și Literatura Romînă pentru juniori/ Ediția “Dumitru Matcovschi”, Concursul de Fizică Impuls, International Festival of Language and Culture  – echipa de dans, Debate club.

Mesajul Directorului:

Instituţiile de învăţămînt ORIZONT care activează deja de 25 ani în Republica Moldova, acordă un nivel înalt de pregătire şi o educaţie eficace.  Liceul Teoretic ORIZONT filiala Bălţi și-a început activitatea la 1 septembrie 2014, cu ciclul primar.

Este o clădire renovată și dotată cu cele mai moderne echipamente, condiții de securitate și confort. Sălile sunt spațioase și luminoase ceea ce crează o atmosferă pozitivă de lucru și propice studiului.

Numărul de elevi în clase este redus, astfel fiind asigurat un nivel înalt de instruire. Copii au acces permanent la sala de calculatoare conectată la Rețeaua de Internet. Elevii noștri sunt alimentați de 3 ori zilnic. După ore, elevii petrec ore de meditații pînă la 17.15, unde își pregătesc temele pentru ziua următoare. De asemenea copiii sunt implicați în cercuri și cluburi sportive care contribuie la dezvoltarea lor multilateral.

Pentru noi, școala și liceul-reprezintă investiția în copii, investiția pentru cultură și viitor.

Erkan Yılmaz, Director LT „Orizont”, filiala Bălți.
Shares
0 0 voturi
Votează
0 Comentarii
Feedback direct în conținut
Vezi toate comentariile

Abonare newsletter

Nu ai timp să cauți evenimente kid friendly sau oferte avantajoase pentru tine și familia ta? Atunci lasa-ne pe noi să le căutam pentru tine. Aboneaza-te la newsletterul nostru și îți vom trimite lunar cele mai interesante evenimente și cele mai bune oferte.

Am înregistrat emailul tău cu succes.

Abonare newsletter

Nu ai timp să cauți evenimente kid friendly sau oferte avantajoase pentru tine și familia ta? Atunci lasa-ne pe noi să le căutam pentru tine. Aboneaza-te la newsletterul nostru și îți vom trimite lunar cele mai interesante evenimente și cele mai bune oferte.

Am înregistrat emailul tău cu succes.