Gravity Adventure

Limbile de predare:

Website:

https://gravityadventure.ro/

Telefon:

0721 200 598, 0723 511 514
Rating:
fii primul care votează
Azuga, Valea Prahovei; Partia Cazacu / Sorica

Despre tabără:

Povestea noastră

 • Suntem o echipă formată din profesionişti în domeniile în care activăm.
 • Suntem nascuţi si crescuţi la poalele munţilor Bucegi cât şi în alte zone montane din ţara.
 • Instructorii noştri au pregătire militară şi peste 20 de ani de experienţă in domeniul montan si supravieţuire.
 • Monitori de ski autorizaţi pe toate nivelurile de pregătire cu peste 25 de ani de experienţă in domeniu.
 • Ghizi montani cu o vastă experienţă in domeniu.
 • Oameni care au pasiuni comune şi îşi fac datoria cu devotament şi dăruire şi pun singuranţa pe primul loc.

Activitatea desfăşurată de Gravity Adventure constă în:
– Lecţii şi Tabere de Schi concretizate prin Şcoala de Schi.
– Activităţi şi aventuri montane, tabere de vara, care constau în:
– tehnici de alpinism, tehnici si metode de supravieţuire si Buşhcraft.La baza infiinţării şcolii nostre de schi şi aventură(supravieţuire), a stat ideea simplă, de a încuraja cât mai multă lume să practice aceste activităţi, care îţi oferă relaxare şi adrenalină în aer liber şi curat, dar şi de a face pasionaţii să revină şi să continue să-şi dezvolte alături de noi, abilitaţile necesare practicării acestor activitaţi.

Taberele de Adventura, Explorare si Supravietuire Gravity

Sunt locul in care cei mici vor invata sa se descurce in natura, sa gestioneze situatii mai putin confortabile, sa lucreze in echipe si se vor familiariza cu tehnici si metode de supraviețuire in mediul montan si alpinism.

In cele 6 zile de tabara micii aventurieri se vor invata tehnici de orientare cu sau fara busola, tehnici si metode de supravietuire in mediul montan, precum si tehnici de aventura si alpinism si vor descoperi comoara fermecata in traseul de Treasure Hunt.

Indemanarea si curajul vor fi puse la incercare in probele de arc si prastie sau in cele de escalada si tiroliana si in probele pe echipe.

Copiii isi vor dezvolta spiritul de echipa si cel critic, imaginatia si creativitatea, vor lega prietenii si se vor distra pe masura!

 

Mesajul Directorului:

DE CE SA AI INCREDERE IN NOI?

 • Pentru că suntem instructori cu pregătire militară de peste 20 de ani în domeniul montan şi supravieţuire, monitori de schi şi ghizi montani calificaţi în domeniu şi posesori de diplome acreditate de către Asociaţia Monitorilor Profesionişti de Ski din România, membră a Internaţional Ski Instructors Associaţion (ISIA).
 • Cu noi eşti in siguranţa pentru că ne pregătim continuu iar pe lângă profesionalism şi pasiune, suntem tot timpul pregatiţi şi pentru acordarea primului ajutor.
 • Practicăm cu devotament aceste sporturi (activităţi montane de aventura) şi ne dorim ca cei care ni se alătura să rămâna cu un bagaj bogat de cunoştinţe in domeniul schiului, alpinismului, supravieţuirii, bushcraft, drumeţiilor montane ş.a.m.d. şi să revină, ori de câte ori au ocazia.
 • Pe langa a te ajuta să îţi dezvolţi toate aceste abilitaţi, îţi putem fi de folos şi dacă ai intrebări referitoare la zonele munţilor Bucegi.
 • De asemenea, îţi putem fi alături în diverse activităţi montane. Aici ne-am născut şi aici am crescut. La poalele munţilor Bucegi s-a născut şi pasiunea noastra pentru aceste activităţi montane de aventură.

Te aşteptăm să ne cunoaştem!

Nardy Boltasu si Mihaela Tiplea
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Abonare newsletter

Nu ai timp să cauți evenimente kid friendly sau oferte avantajoase pentru tine și familia ta? Atunci lasa-ne pe noi să le căutam pentru tine. Aboneaza-te la newsletterul nostru și îți vom trimite lunar cele mai interesante evenimente și cele mai bune oferte.

Am înregistrat emailul tău cu succes.

Abonare newsletter

Nu ai timp să cauți evenimente kid friendly sau oferte avantajoase pentru tine și familia ta? Atunci lasa-ne pe noi să le căutam pentru tine. Aboneaza-te la newsletterul nostru și îți vom trimite lunar cele mai interesante evenimente și cele mai bune oferte.

Am înregistrat emailul tău cu succes.