Cus cus

} August 18, 2022

Mod de preparare: Raportul dintre cantitatea de cus cus și apa fierbinte este de 1:1.  Cus cus-ul crud se amestecă cu sare și puțin ulei. Se toarnă apă fierbinte peste cus cus, se amestecă bine după care se acoperă și se lasă pentru 15-20 min pină absoarbe toată apa și este gata. Se ornează cu măsline, cașcaval și feliuțe de praz sau ceapă.

Știai că cus cus-ul  este o mâncare făcută în principal din  griș, tradițională în țările arabe din nordul Africii, care a pătruns și în bucătăriile europene?

natalia
Natalia Mihăiluță
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Articole similare

Abonare newsletter

Nu ai timp să cauți evenimente kid friendly sau oferte avantajoase pentru tine și familia ta? Atunci lasa-ne pe noi să le căutam pentru tine. Aboneaza-te la newsletterul nostru și îți vom trimite lunar cele mai interesante evenimente și cele mai bune oferte.

Am înregistrat emailul tău cu succes.

Abonare newsletter

Nu ai timp să cauți evenimente kid friendly sau oferte avantajoase pentru tine și familia ta? Atunci lasa-ne pe noi să le căutam pentru tine. Aboneaza-te la newsletterul nostru și îți vom trimite lunar cele mai interesante evenimente și cele mai bune oferte.

Am înregistrat emailul tău cu succes.