Orez

} August 18, 2022

Bărcuța și pînza se fac din aluat, care se coace la 180 grade timp de 15-20 min. Orezul după ce a fost fiert, se călește un pic în unt după care se sparge un ou crud și se amestecă. În loc de orez cu ou, poate fi și orez cu legume sau carne. Varza de Bruxelles, morcovul și păstările se fierb în apă cu puțină sare.

Pentru peștele din aluat: Se întinde aluatul, se taie forma unui pește și se coace la 180 grade timp de 15-20 min, pînă se rumenește și este gata. Se curăță castravetele de coajă și se taie felii. Se ornează cu frunze de salată.

Știai că orezul alb poate fi păstrat între 10 și 30 de ani (în funcție de condițiile de păstrare) ?

natalia
Natalia Mihăiluță
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Articole similare

Abonare newsletter

Nu ai timp să cauți evenimente kid friendly sau oferte avantajoase pentru tine și familia ta? Atunci lasa-ne pe noi să le căutam pentru tine. Aboneaza-te la newsletterul nostru și îți vom trimite lunar cele mai interesante evenimente și cele mai bune oferte.

Am înregistrat emailul tău cu succes.

Abonare newsletter

Nu ai timp să cauți evenimente kid friendly sau oferte avantajoase pentru tine și familia ta? Atunci lasa-ne pe noi să le căutam pentru tine. Aboneaza-te la newsletterul nostru și îți vom trimite lunar cele mai interesante evenimente și cele mai bune oferte.

Am înregistrat emailul tău cu succes.